Chcesz szybciej schudnąć z brzucha, zastosuj ten plan jedzenia

Ta zielona zupa oczyszczająca, jest wybawieniem w chłodne dni. Idealna w czasie diety i kiedy czujesz się zmęczona i bez energii.

Jesień to szczególny czas, kiedy dostarczamy mniej warzyw niż latem, a przecież wszyscy wiemy, że to warzywa, szczególnie zielone są bardzo zdrowe. Bogate w chlorofil, który jest zielonym „skarbem” oraz cenne witaminy i minerały. Jest to też czas, kiedy na zimno najlepsza jest zdrowa, rozgrzewająca zupa.

Popularne: Pozbądź się tłuszczu z brzucha! Na tej diecie chudnie każdy


Jak szybko schudnąć nawet jeśli jesteś łakomczuchem?


11 PRZEPISÓW SPALAJĄCYCH
TŁUSZCZ

Moja Droga,
Jeśli chciałabyś schudnąć, ale nie lubisz się głodzić, a może nawet tak jak ja lubisz dużo i smacznie zjeść, to koniecznie musisz to przeczytać...

Wielu osobom wydaje się, że na jesień i w zimę dostarczenie odpowiedniej ilości witamin i składników jest trudniejsze niż latem, ale to nie do końca prawda. Nasz organizm szczególnie w zimne dni domaga się jedzenia, które go rozgrzeje i dostarczy energii, stąd pomysł na tę pyszną zupę…

Ta zupa ma mnóstwo składników odżywczych i witamin. Idealna na jesień i zimę. Ma bardzo mało kalorii, jest więc nawet wskazana w czasie odchudzania. Jest szybka i łatwa do wykonania!

Zielona Zupa 

SKŁADNIKI NA 4 PORCJE

2 szklanki wody (lub bulionu z warzyw)
1,5 szklanki mrożonego zielonego groszku
1  świeży brokuł ( może być też mrożony, wówczas 250 gramów)
3 duże ząbki czosnku

1 cebula średniej wielkości
1 łyżeczka pasty z chilli (można pominąć lub posiekać drobno papryczkę chilli)
(pasta jest dodawana już na sam koniec, bezpośrednio do miski)

2 gałązki świeżego tymianku (lub 1 łyżeczka suszonego)
pęczek natki pietruszki

1/2 łyżeczki soli
pieprz do smaku

2 łyżki oliwy z oliwek

WYKONANIE

Cebulę, czosnek i papryczkę chilli drobno pokroić.
W wysokim garnku rozgrzać oliwę, dodać cebulę, potem papryczkę i czosnek. Smażyć krótko ciągle mieszając, aby nic się nie przypaliło. Dodać tymianek, groszek i brokuły, podsmażać je jeszcze kilka minut mieszając od czasu do czasu aż odrobinę zmiękną. Zalać wodą do wysokości warzyw, dodać natkę pietruszki i dusić do czasu, aż warzywa będą miękkie. U mnie gotowały się około 15 minut na małym ogniu.

Popularne: Jak pozbyć się wystającego brzucha>>

zupa z zielonego groszku

zupa brokułowa z groszkiem

Popularne: Najlepszy plan na odchudzanie z brzucha>>

Po tym czasie zupę zmiksować blenderem na krem. Dodać taką ilość wody, aby zupa miała pożądaną konsystencję. Ja dodałam 2 szklanki, taka ilość sprawia, że zupa jest bardzo kremowa i dość gęsta, ale przy tym bardzo sycąca. Jeśli lubisz zupy rzadsze możesz dodać więcej wody.

Doprawić do smaku solą i pieprzem. Zupa nadaje się do zamrażania. Nawet jeśli przygotujesz jej więcej, możesz zamrozić w pojemniczku i wyjąć, kiedy przyjdzie Ci na nią ochota.

Co jeszcze możesz zrobić, aby szybciej schudnąć, szczególnie z brzucha?

No cóż, mam coś sprawdzonego… jeśli Ci powiem, że jest pewien jadłospis, który działa i jest bardzo skuteczny, nawet jeśli ma do zgubienia, więcej niż 15 kg! Zastosuj go już dziś i chudnij zdrowo i szybko. Jadłospis jest dokładnie rozpisany, tak, abyś wiedziała co jeść na śniadanie, obiad czy kolację. Pamiętaj, też, że świetne rezultaty daje picie ciepłej wody z cytryną około 30 minut przed każdym posiłkiem. Nie czekaj dłużej tylko zastosuj mój jadłospis. Gotowy, dobrze rozpisany jadłospis znajdziesz na następnej stronie:

jak szybko schudnąć

Comments

komentarze