Chcesz szybciej schudnąć z brzucha, zapisz się na listę wtajemniczonych, bo tylko osoby znajdujące się na tej liście dostaną maila z ze wszystkimi szczegółami i 91% zniżką, program Płaski Brzuch w 12 dni
Naładuj swoje ciało zieloną energią, zastosuj 3-dniowy warzywny detoks organizmu. Każdy tego potrzebuje, nawet TY!.Korzystaj z siły i mocy sezonowych warzyw i uzupełnij witaminy i minerały stosując ten plan jedzenia.
Codziennie czujesz się zmęczona i brakuje Ci energii na podstawowe czynności? Z ledwością wstajesz z łóżka, masz kiepskie samopoczucie, które jeszcze bardziej się pogarsza, kiedy spojrzysz w lustro. Twoja cera jest szara i sucha, a Twoje ciało jest napuchnięte. To wszystko jest sygnałem, że potrzebujesz oczyścić się z toksyn.
Przejdź na 3-dniowy warzywny detoks organizmu, który sprawi, że od razu poczujesz się lepiej. W programie, który Ci proponuję, znalazły się same warzywa – zdrowe koktajle, sałatki z sezonowych warzyw oraz pyszna i dodająca energii zupa.
Zapisz się na moją specjalną listę, osób które chcą szybko schudnąć z brzucha>>
DZIEŃ 1
I posiłek Krem z brokułów i awokado
II posiłek Krem z brokułów i awokado
III posiłek Krem z brokułów i awokado
IV posiłek Krem z brokułów i awokado
V posiłek Krem z brokułów i awokado
KREM Z BROKUŁÓW I AWOKADO
Składniki:
1 łyżka oliwy z oliwek
1 cebula (posiekana)
6 szklanek bulionu warzywnego
2 średnie brokuły
1 awokado
2 szklanki botwinki
2 łyżki świeżej natki pietruszki
sok z jednej limonki
sól i pieprz
Wykonanie:
W dużym garnku rozgrzej oliwę i podduś cebulę (przez około 3 minuty). Dodaj bulion, sól, pieprz oraz brokuły. Doprowadź wszystko do zagotowania, a następnie gotuj na wolnym ogniu przez około 15 minut (lub do momentu, kiedy brokuły zrobią się miękkie). Dodaj botwinkę i pietruszkę i gotuj przez 2 minuty, w międzyczasie mieszając. Dodaj awokado i sok z limonki, a następnie użyj blendera, by zrobić z zupy delikatny gładki krem. Do gotowej zupy dodaj wedle uznania świeżą zieleninę i łyżkę oliwy.
Popularne: Jak pozbyć się wystającego brzucha>>
DZIEŃ 2
I posiłek Warzywne smoothie z wodą kokosową
II posiłek Sałatka z bobu i fasoli szparagowej
III posiłek Odchudzający koktajl gazpacho
IV posiłek Koktajl na bazie zielonej herbaty
V posiłek Sałatka z jarmużem, pomidorem i marchewką
SAŁATKA Z BOBU I FASOLI SZPARAGOWEJ
Składniki (na 6 porcji):
2 szklanki bobu
2 szklanki zielonej fasolki szparagowej (pokrojonej na małe kawałki)
2 szklanki żółtej fasolki szparagowej (pokrojonej na małe kawałki)
1/2 szklanki czerwonej cebulki (cienko pokrojonej na plasterki)
Dressing:
1 szklanki pokrojonej kolendry
1/2 soku z cytryny
1/4 oliwy z oliwek extra virgin
1/2 łyżeczki soli
Wykonanie:
Składniki na dressing zblenduj, a następnie wstaw dressing do lodówki. Bób zblanszuj przez 1 minutę. Następnie obierz go ze skórki i wrzuć do wrzącej wody na około 2 minuty. Dodaj fasolkę i gotuj wszystko razem przez kolejne 2-3 minuty. Warzywa zamocz w lodowatej wodzie, a następnie je odcedź. Serwuj fasolkę i bób z dodatkiem wcześniej przygotowanego dressingu.
Zapisz się do nowego programu Płaski Brzuch w 12 dni>>
SAŁATKA Z JARMUŻEM, POMIDOREM I MARCHEWKĄ
Składniki na sałatkę:
3 marchewki
1 pomidor malinowy
1 szklanka drobno posiekanego jarmużu
2 łyżki posiekanej natki pietruszki
Składniki na sos:
1 łyżeczka musztardy
3 łyżki oliwy z oliwek
1 łyżka czerwonego octu winnego
Wykonanie:
Zetrzyj marchewkę na tarce, dodaj pokrojonego pomidora, jarmuż i natkę pietruszki. Całość polej pysznym, uprzednio przygotowanym sosem.
WARZYWNE SMOOTHIE Z WODĄ KOKOSOWĄ
Składniki (na 1 porcję):
1/2 ogórka
1/4 szklanki natki pietruszki
1/2 cytryny
1/2 awokado
2 szklanki świeżego szpinaku
1 szklanka wody kokosowej
6 kostek lodu
Wykonanie:
Obierz i pokrój ogórek na plasterki. Wszystkie składniki wrzuć do naczynia blendera, dokładnie je zmiksuj, a otrzymasz pyszny zielony koktajl z delikatnym kokosowym posmakiem.
ODCHUDZAJĄCY KOKTAJL GAZPACHO
Składniki (na 2 porcje):
2 pomidory
1 ogórek
3 łodygi selera naciowego
1 limonka
szczypta soli himalajskiej
szczypta pieprzu cayenne
1 szklanka wody
Wykonanie:
Obierz warzywa, pokrój je na małe kawałki, pomieszaj z resztą składników i dokładnie zblenduj.
KOKTAJL NA BAZIE ZIELONEJ HERBATY
Składniki (1 porcja):
szklanka wystudzonej zielonej herbaty
1 szklanka posiekanej natki pietruszki
1 szklanka jarmużu
1 szklanka pokrojonego ogórka
sok z połowy cytryny
1 łyżeczka startego świeżego imbiru
1/2 awokado
Wykonanie:
Wszystkie składniki zmiksować.
DZIEŃ 3
I posiłek Zielony, miętowy koktajl
II posiłek Sałatka z cukinii i kalafiora
III posiłek Koktajl buraczany
IV posiłek Koktajl wielowarzywny
V posiłek Sałatka oczyszczająca
Popularne: Jak pozbyć się wystającego brzucha>>
SAŁATKA Z CUKINII I KALAFIORA
Składniki (4 porcje):
2 średnie cukinie
1 fioletowy kalafior (opcjonalnie biały kalafior lub brokuły)
2 szklanki jarmużu
1 awokado
2 łyżki + 1 łyżeczka oliwy z oliwek
sól i pieprz
Cytrynowy sos Vinaigrette:
1 szalotka (pokrojona)
1 łyżka musztardy dijon
sok z jednej cytryny
1/4 szklanki oliwy z oliwek
sól
Wykonanie:
Rozgrzej piekarnik do 220°C. Na blasze wyłożonej papierem do pieczenia rozłóż różyczki kalafiora, a następnie skrop go 2 łyżkami oliwy z oliwek. Piecz kalafior przez około 20 minut, co jakiś czas zerkając, czy robi się miękki i odpowiednio podpieczony. Na dużej patelni, z jedną łyżeczką oliwy, podduś jarmuż oraz cukinię (może być pokrojona w plasterki, albo obrana na cienkie paseczki). Warzywa powinny być miękkie po około 3-5 minutach. Po tym czasie przenieś cukinię i jarmuż do miski i pozostaw do ostygnięcia. W celu zrobienia dressingu, do naczynie blendera dodaj pokrojoną szalotkę, musztardę i sok z cytryny, a następnie podczas miksowania, dolewaj stopniowo oliwę z oliwek. Na koniec dopraw dressing solą i pieprzem. Upieczony kalafior dodaj do miski z cukinią i jarmużem, polej wszystko sosem vinaigrette oraz przypraw solą i pieprzem. Na wierzch sałatki dodaj plasterki awokado.
SAŁATKA OCZYSZCZAJĄCA
Składniki (1 porcja):
2 garści jarmużu
5 rzodkiewek
marchewka
1/2 ogórka
1/3 awokado
1/2 czerwonej papryki
Dressing:
1 łyżka oliwy z oliwek
1 łyżeczka soku z cytryny
2 łyżki posiekanej natki pietruszki
mały ząbek czosnku
1 łyżeczka musztardy
Wykonanie:
Jarmuż umyć. Wrzucić do miseczki. Resztę warzyw pokroić w kostkę. Wszystkie składniki dressingu wymieszać do uzyskania jednolitej konsystencji.
ZIELONY MIĘTOWY KOKTAJL
Składniki (1 porcja):
1 ogórek (obrany ze skórki)
7 liści sałaty rzymskiej
szklanka wody kokosowej
sok z połowy cytryny
1 łyżeczka startego świeżego imbiru
garść liści świeżej mięty
Wykonanie:
Wszystkie składniki zmiksować.
KOKTAJL BURACZANY
Składniki (1 porcja):
szklanka wody kokosowej
mały burak
mała marchewka
garść posiekanej natki pietruszki
Wykonanie:
Burak i marchew obrać. Wszystkie składniki zmiksować.
KOKTAJL WIELOWARZYWNY
Składniki (1 porcja):
szklanka wody
garść świeżych liści szpinaku
1/2 ogórka
łodyga selera naciowego
1/4 czerwonej papryki
pomidor
1/2 awokado
ząbek czosnku
garść liści świeżej bazylii
Wykonanie:
Wszystkie składniki zmiksować.
Co jeszcze możesz zrobić, aby szybciej schudnąć, szczególnie z brzucha?
No cóż, mam coś sprawdzonego… jeśli Ci powiem, że jest pewien jadłospis, który działa i jest bardzo skuteczny, nawet jeśli ma do zgubienia, więcej niż 15 kg! Zastosuj go już dziś i chudnij zdrowo i szybko. Jadłospis jest dokładnie rozpisany, tak, abyś wiedziała co jeść na śniadanie, obiad czy kolację. Pamiętaj, też, że świetne rezultaty daje picie ciepłej wody z cytryną około 30 minut przed każdym posiłkiem. Nie czekaj dłużej tylko zastosuj mój jadłospis. Gotowy, dobrze rozpisany jadłospis znajdziesz na następnej stronie: